Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2013 10:55 - Най-популярните цветя за Деня на майката – 8-ми март
Автор: cvetensviat Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1469 Коментари: 0 Гласове:
2



Защо красивите букети са перфектният подарък за Деня на майката? Защото както всички жени и майките обожават цветята, но те никога няма да си ги купят сами, тъй като те по-скоро ще купят нещо на децата си. Денят на майката не е само повод да се почете собствената ви майка или съпруга, това е ден на всички жени, като трябва да се отнесете с по-голямо уважение. Най-добрият начин е като ги зарадвате с доставка на цвята. Но кои са подходящите са този случай?

Лилии

Според езикът на цветята, лилиите са символ на плодотворните съюзи и трайните партньорски отношения. Букети от лилии са особено подходящи за празника, особено за бъдещите майки, тъй като са и символ на плодородието.

Лалета

Символ са на вечната любов. По средата на 17-ти век, холандските лалета са били толкова високо ценени, че един стрък е струвал 10 пъти повече от средната годишна заплата в западните европейски цени. Днес за щастие това не е така и ако предпочитате този тип цветя, поръчайте букети за вашите любими жени.

Ирис

В древна Гърция, Ирис е била богинята на дъгата. Цветето също може да бъде намерено във всички нюанси на дъгата, но в търговската мрежа се предлагат предимно бели, сини и жълти ириси. Букети от тези цветя символизират вярата, надеждата и мъдростта, всички качества, които майките въплъщават.

Рози

Тези цветя са най-тясно свързани с романтичната любов. Тяхното символично значение варира в зависимост от цвета. С розовите рози, вие можете да изразите възхищението и благодарността си към майките.

Орхидеи

Въпреки, че сме свикнали да мислим за тези цветя, като за рядък вид, те всъщност са най-многобройните в света, като имат над 36000 разновидности. Независимо дали ще ги използвате като самостоятелно цвете или като главен мотив на вашите букети, тези представители на флоралния свят са изключително впечатляващи. Орхидеите носят двоен смисъл, като те са символ на красотата и на лукса. Това е може би едно от най-популярните цветя за направата на букети за Деня на майката, наред с розите.

Карамфили

Те са считани за официалните цветя на 8-ми март. Много популярно е по цял свят да се подаряват именно карамфили от синовете и дъщерите на техните майки.

Традицията да се подаряват букети от цветя, подходящи за Деня на майката е само един от начините да се изрази почитта към жените, които ни даряват живота и любовта. Не я пренебрегвайте! Така жените в семейството ви ще се почувстват щастливи и обичани. Вижте няколко страхотни предложения на cvetensviat.com/за-повод/8-ми-март

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cvetensviat
Категория: Други
Прочетен: 79829
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930