Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2013 18:58 - Как да подарите доставка на букети на вашата приятелка
Автор: cvetensviat Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 675 Коментари: 0 Гласове:
2



Ако и вие като мен сте от хората, които изпитват затруднения да покажат чувствата си, притесняват се, когато трябва да говорят за тях или никога не сте имали смелостта да кажете открито „Обичам те!“, тогава не се притеснявайте има и друг начин да направите това, но без думи, а с действия. Нека ви споделя моя скромен опит. Реших, че щом не мога да изразя чувствата си на глас, мога да го направя с действия като например да изпратя доставка на цветя и букети от „Цветен Свят“. Това е един чудесен начин да покажете какво изпитвате към получателя, без да се налага да казвате нито дума. Няма особено значение какви цветя ще изберете дали ще са орхидеи, рози, гербери, маргаритки, карамфили, ириси, гардении или други, възможностите са безкрайни, когато става дума да зарадвате любимия човек.

Преди обаче да се впуснете да разглеждате каталога на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя и букети „Цветен Свят“ е добре да прочетете следните изпитани от мен инструкции и съвети.

Инструкции

  • Когато избирате цветя, подбирайте ги внимателно според тяхното значение. В зависимост от това дали искате да честитите рождения ден на близък приятел или искате да кажете „Обичам те!“ на вашата половинка, има цветя, който ще свършат това вместо вас. Но има и такива, които значат точно обратното, а едва ли искате любимата ви да остане с грешно впечатление.

  • Вложете творческа мисъл. Когато изпращате доставка на букети помислете дали не би било по-подходящо да изпратите кошница с цветя или пък саксийно растение, на което вашата половинка може да се радва много по-дълго време. Ако изпитвате затруднение можете да се допитате за съвет от консултантите на „Цветен Свят“, на мен лично много ми помогнаха.

  • Направете заявката за доставка на цветя поне един ден по-рано, за да сте сигурни, че вашата приятна изненада ще пристигне точно на време. Обикновено доставките се извършват в рамките на 24 часа след поръчката, но ако искате тя да бъде доставена в определен час, трябва да задължително да упоменете това.

  • Не забравяйте да приложите към избрания от вас букет и картичка, в която да запишете от кога са цветята, за да има възможност след това вашата приятелката да ви благодари.

Съвети:

  • Някои цветя имат традиционен смисъл като розите за Свети Валентин, който символизират любовта. Маргаритките са символ на радостта, а карамфилите или лилиите, се полагат в знак на съболезнования.

  • Подбирайте свежи цветя. Никога не изпращайте изкуствени цветя, освен ако не е крайно необходимо.

  • Ако нещо сте сгафили и искате да се извините на половинката ви, то няма по-добър начин от това да й изпратите доставка на букети с любимите й цветя, тъй като те казват „Съжалявам“ най-добре от всеки друг подарък.

Това са само някой от най-важните стъпки благодарение на който гарантирано можете да подарите емоции, който ще се помнят дълго време. Не чакайте прекалено дълго, а направете като мен, доверете се на „Цветен Свят“ - изпратете доставка на букети и цветя и изненадайте приятно любимия човек.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cvetensviat
Категория: Други
Прочетен: 79807
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930